Om Kimneart

Välkommen till mitt universum, här kan jag andas ut, slappna av och bearbeta. Här har jag skapat min alldeles egna magiska värld utan slut. Ta min hand så reser vi tillsamman, dröm dig bort och hitta din egna dimension bland stjärnorna, här är inget omöjligt, livet är ditt, grip tag i dina drömmar.

Konsten har alltid funnits hos mig hela livet av och an men det var en ögonsjukdom som fick mig att följa min passion.

Sjukdomen gjorde så att jag inte längre kunde jobba inom den branschen jag är utbildad i och spenderar majoriteten av min arbetande tid inom. Detta tog hårt på mig och min självkänsla och vid den punkten i mitt liv kändes en omställning helt omöjlig.

Mitt sätt att fly från den jobbiga situationen var att sätta mig framför staffliet och få ut det jag inte kunde säga med ord. All besvikelse över hur livet skulle ha blivit, sorg över vad som inte längre var och ilska över det som inte gick att ändra hur mycket jag än ville.

Vid staffliet hittade jag någonting nytt, glädjen att få skapa något unikt, trösten i att allt skulle bli bra igen och en tro på mig och min egna kraft. Vid staffliet kunde jag ta det lugnt och fokusera på vad jag ville göra nu och det var bara en sak som grep tag i min själ.

Jag vill skapa!

Kim Naenfeldt Eklund

Kimneart är en sida där du kan hitta unika konstverk och produkter till ditt hem, anmäla dig till mina Kreativa Kurser och läsa om mitt liv och utmaningar på min blogg här på sidan.

Du kan även lägga beställningar på konstverk och komma i kontakt med mig på kimneart@gmail.com.

Alla originalkonstverk på hemsidan är skapade med akrylfärg och på canvasduk. Konstverken är målade med en färgkombination av färger som ger konstverket en lyster och lyser upp när ljuset ligger på, vilket förändrar konstverkets utseende under dagens gång.

Konsten avspeglar min tro på det spirituella, Moder jord men framförallt min tro på Universum och det kosmiska bandet vi alla delar. Jag väljer dessa motiv då de ligger mig nära hjärtat och ger mig lugn i själen.

Utställnings CV

2019

Veggoköket
Pågående 

Några konstverk häger i restaurangen för att ge lokalen lite färg och liv. Alla konstverk är till salu. Denna utställning har inget tema utan är en samling av alla olika stillar jag gör.

Prisklass 2500 – 4300 kr

Cosmisk kärlek
25 maj 

Detta Vernissage var inspirerat av den kärlek och de cosmiska band vi alla delar. Konstverken avspeglade kärlekspar, familjeband och kärleken till sig själv. Utställningen varade under en dag

Prisklass: 1600 – 5000 kr

Själens harmoni
4-5 maj 

Detta var mitt första deltagande på en mässa och det gav mig otroligt mycket. Det var en andlig hälsomässa. Jag sålde mina konstverk och mina Cosmiska Tryck.

Prisklass 450 – 10 000 kr

 

Trixteaterfestivalen
25 Februari – 1 Mars

Utställning varade i en vecka och genomfördes i samarbete med gycklar gruppen Trix under deras Trixteaterfestival. Konstverken som visades upp var inspirerade av Gycklar gruppen och deras upptåg ( Dessa konstverk hittar ni under fliken Karnival här på hemsidan )

Prisklass 1200 – 5500 kr

 

2018

 

Välkommen till mitt Cosmos
17 November – 31 Januari

Sista utställningen för året och första för 2018 var på frisörsalongen Kloak. Konstverken Hängde uppe för att beskådas i salongen och skyltfönstret.

Prisklass 3200 – 6100 kr

 

Karnival
29 Oktober – 2 November

Utställning varade i en vecka och genomfördes i samarbete med gycklar gruppen Trix under deras Trixteaterfestival. Veckan avslutades med att jag var på plats på kvällstid för att svara på frågor och mingla. Konstverken som visades upp var inspirerade av Gycklar gruppen och deras upptåg ( Dessa konstverk hittar ni under fliken Karnival här på hemsidan )

Prisklass 3000 – 5000 kr

 

Kimneart på Kulturnatten
9 september

Under kulturnatten och en vecka innan fick jag möjlighet att visa upp mina konstverk hon blomsterbutik Blåsboblomman. Utställningen var i skyltfönstret veckan innan, samt på källarvåning under kulturnatten. Det var en god uppslutning av besökare.

Prisklass 2000 – 4700 kr

 

Cosmos inom oss
9 Juni

Detta var mitt andra Vernissage med 15 konstverk. Utställningen och konstverken var inspirerad av Cosmos. Det var till detta vernissage jag skapade min första Cosmiska kvinna.   Det var en stor uppslutning av välbekanta ansikten och människor jag aldrig tidigare hade träffat.

Prisklass 1500 – 5000 kr

 

Yoga Utställning
2 april – 30 juni

Denna utställning var ett samarbete med en lokal Yoga studio vis namn Utopia Yoga. Motiven var helt och fullt Yogainspirerade.

Prisklass 1100 – 3500 kr

 

2017

Första av första
19 Augusti

Detta var mitt först vernissage som bestod av mer eller mindre allt jag hade skapat till den punkten. Konstverken var akrylmålningar på Canvasduk med abstrakta och cosmiska  bakgrunder, motiven över bakgrunden var målade med akrylpenna. Motiven föreställde en blandning av drömfångare och mandalas. Utställningen var välbesökt av familj, vänner och bekanta, inga utomstående närvarande.

Prisklass 500 – 1500 kr